Escape Kinderfeestje – Het ultieme kinderfeestje in een Escape Room!

Het spannendste kinderfeestje in een Escape Room!

escape room kinderfeestje spijkenisse zuid holland

Vier het kinderfeestje van uw kind(eren) in een echte Escape Room. Kies één van onze escapes en ga de uitdaging aan!

Wilt u na het bezoek aan de Escape Room ook nog het kinderfeestje van de jarige vieren? Dat kan met het Kinderfeestje compleet pakket. Na afloop vieren we samen de verjaardag met onbeperkt drinken, chips, een snoepje en een cadeautje! Wilt u zelf met meer dan 8 kinderen een feestje vieren? Boek dan het Escape Kinderfeestje Mega pakket. De groep wordt daarin in 2’en verdeeld en gaat om de beurten de Escape in. De wachtende groep kan genieten van onbeperkt limonade, chips en snoep. Welke groep is het snelste uit de Escape Room?

Ga de strijd aan bij Escape Kinderfeestje. Meer weten over onze pakketten en de prijzen ervan? Klik dan hier.

Vanaf nu is het mogelijk om gepersonaliseerde uitnodigingen bij uw geplande kinderfeestje af te nemen. Zo kan uw kind met een passende uitnodiging zijn vrienden en vriendinnen uitnodigen voor het feestje. Klik hier voor meer informatie.

Hieronder vindt u alle beschikbare Escape Rooms van dit moment voor uw kind(eren). Wij hanteren per Escape wel een adviesleeftijd. Heeft u vragen over het niveau van de Escape, stel deze dan gerust via mail, whatsapp, telefoon of facebook messenger.